1
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ Η MEGA BROKERS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

 

 

Στην πόλη της Πάτρας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στις 22/02/2017 η εκδήλωση κοπής πίτας της MEGA BROKERS SA για τη Διεύθυνση του κύριου Μιχαλάτου Γεράσιμου, παρουσία πλήθους συνεργατών στην αίθουσα του ξενοδοχείου PATRA PALACE.

IMG_6353

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κύριο Μιχαλάτο, ο οποίος  ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους της Διοίκησης της MEGA BROKERS SA και τους εκπροσώπους των ασφαλιστικών εταιρειών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την χρονιά που πέρασε και την άψογη συνεργασία με την εταιρεία.

Καταγραφή

 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της MEGA BROKERS SA  κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου,  πήρε στη συνέχεια το λόγο, καλωσορίζοντας τους συνεργάτες της Πάτρας και εκφράζοντας την πεποίθηση πως και την νέα χρονιά η ανάπτυξη των συνεργατών της περιφέρειας είναι στις προτεραιότητες της εταιρείας ενώ αναφέρθηκε στις εξαιρετικές επιδόσεις της Διεύθυνσης της Πάτρας.

Ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός του Διευθυντή Πωλήσεων κύριου Μιχάλη Κωστή, ο οποίος με τη σειρά του διαβεβαίωσε πως και το 2018 η Διεύθυνση Πωλήσεων θα είναι κοντά στους συνεργάτες με εκπαιδεύσεις και συναντήσεις για την έμπρακτη και καθημερινή στήριξη τους.

Καταιγιστικός, όπως πάντα στην ομιλία του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS SA, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε τους συνεργάτες για τις καινοτομίες στη διαδικτυακή πλατφόρμα της MEGA BROKERS SA στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και βελτίωσης της τεχνολογίας για την εταιρία.

ΣΤΕΛΕΧΗ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών κκ

  • Δημήτριος Διβανής, Διευθυντής Πωλήσεων της GROUPAMA Ασφαλιστικής
  • Κωνσταντίνος Τσαρχάς, Διευθυντής Πωλήσεων Ν. Ελλάδος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ και Κωνσταντίνος Δημάκης, Υπεύθυνος της ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κατάστημα Πάτρας
  • Θωμάς Χρήστος & Βασίλειος Διαμαντόπουλος από το κατάστημα της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής στην Πάτρα
  • Χρήστος Μήλας, Υπεύθυνος ARAG Πάτρας
  • Σάββας Κάβουρας, Υπεύθυνος DAS Πάτρας
  • Νικόλαος Νικολακοπούλος, Υπεύθυνος Ευρωπαϊκής Πίστης Πάτρας
  • Δημήτριος Γκούτσης, Συνεταιριστική Ασφαλιστική
  • Ιωάννης Σιακαμπέτης, Υπεύθυνος Νοτίου Ελλάδος της CARGLASS