12
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Για ακόμη μία φορά το προσωπικό και οι συνεργάτες της MEGA BROKERS απέδειξαν, ότι «όλοι μαζί μπορούμε», να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε έμπρακτα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Στα πλαίσια δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπου δραστηριοποιείται η MEGA BROKERS, πραγματοποίησε την Πέμπτη 19/10/2017 στα γραφεία της επί της Λ. Συγγρού 122, ημέρα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ», με την πλήρη στήριξη του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού «ΝΙΜΤΣ».

1

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεκίνησε από τις 10:00π.μ. και ολοκληρώθηκε στις 14:00μ.μ. με απόλυτη επιτυχία, όπως επιβεβαίωσε και ο Σύλλογος (ΣΥΑΕ) και το προσωπικό του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

2

Η MEGA BROKERS, ευχαριστεί θερμά τον σύλλογο και το ιατρικό προσωπικό που βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της αιμοδοσίας. Αλλά περισσότερο, θέλει να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες, συνεργάτες και προσωπικό της εταιρίας, που για άλλη μια φορά πρόσφεραν 10’ λεπτά από τον χρόνο τους για να αποδείξουν έμπρακτα την «ΑΓΑΠΗ» τους προς τον συνάνθρωπο.

4

Η MEGA BROKERS, υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις διότι συμπορεύεται το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς και πιστεύει ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι: «μια μικρή θυσία με την οποία χαρίζουμε πολλά».