Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

MEGA BROKERS: ΝΕΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η MEGA BROKERS SA – Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη μεσιτική εταιρία ασφαλίσεων στην Ελλάδα με εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο για πάνω από 2 δεκαετίες επιθυμεί να εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της Επιθεωρητή Πωλήσεων.
Αρμοδιότητες:
• Διαχείριση και παρακολούθηση δικτύου συνεργατών
• Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών
• Υλοποίηση Στόχων Πωλήσεων
Προφίλ Υποψηφίου
• Εμπειρία στο αντικείμενο σε αντίστοιχη θέση Ασφαλιστικής Επιχείρησης ή Εταιρείας Μεσιτείας Ασφαλίσεων
• Πιστοποιητικό Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή Επιπέδου Α΄
• Ικανότητες επικοινωνίας & διαπραγματεύσεων
• Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ
• Άριστη γνώση του MS Office
• Άριστη χρήση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας γραπτά και προφορικά
• Θετική στάση, στρατηγική σκέψη, επίλυση προβλημάτων, σχεδιασμός, οργάνωση και λήψη αποφάσεων
• Ηγετικές ικανότητες και ικανότητα θετικής επιρροής προς τους άλλους
• Απαραίτητη η δυνατότητα ταξιδιών
• Καθαρό Ποινικό Μητρώο
• Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις
• Γνώση προγραμμάτων CRM θα εκτιμηθεί
Προσφέρονται
• Μόνιμη και σταθερή εργασία
• Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών
• Διαρκής εκπαίδευση και κατάρτιση
• Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης
• Σύγχρονο, ευχάριστο, και δυναμικό περιβάλλον εργασίας
• Παροχή κινητού και laptop

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις παρακαλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους στο email careers@megabroker.gr σημειώνοντας τον κωδικό θέσης ΑΜ17 στο θέμα του. Όλες οι αιτήσεις θα διαχειριστούν με απόλυτη εχεμύθεια.

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Έρχεται νέα διασταύρωση για τα ανασφάλιστα οχήματα-Πόσα υπολογίζονται

Προ των πυλών φαίνεται να είναι η νέα διασταύρωση για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων, θέμα για το οποίο επικράτησε αλαλούμ λόγω των λαθών που προέκυψαν από την πρώτη διασταύρωση των στοιχείων τον Ιούνιο.
Σε δηλώσεις του στο σχετικό ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ανέφερε:

Καταγραφή

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΕΑ, μέχρι 31/12/2016 είχαν καταγραφεί 5.700.000 ασφαλισμένα οχήματα, ενώ στο πρώτο εξάμηνο του 2017 ο αριθμός των ασφαλισμένων οχημάτων αυξήθηκε σε 6.261.000 οχήματα. Τα ανασφάλιστα οχήματα αυτή τη στιγμή υπολογίζονται σε 457.000.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, στους ελέγχους που θα γίνουν θα δοθεί βάρος σε τέσσερις άξονες:

  • Επικαιροποίηση των φακέλων με τα κλεμμένα οχήματα από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
  • Στα οχήματα που έχουν καταστραφεί και αποσυρθεί από το υπουργείο Μεταφορών.
  • Στα οχήματα σε ακινησία από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
  • Στην επικαιροποίηση των αρχείων ανασφάλιστων Ι.Χ. , όπου οι φάκελοι βρίσκονται στα χέρια των ασφαλιστικών εταιριών.

Τα νέα παράβολα

Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων, που θα εντοπιστούν ανασφάλιστα μετά τη νέα διασταύρωση που θα διενεργήσει η ΑΑΔΕ, θα κληθούν να πληρώσουν τα νέα παράβολα, το ύψος των οποίων διαμορφώνεται ως εξής:

• 100 ευρώ για δίκυκλα οχήματα έως 250 κυβικά
• 150 ευρώ για δίκυκλα άνω των 251 κυβικών
• 200 ευρώ για οχήματα έως 1.000 κυβικά και
• 250 ευρώ για οχήματα άνω των κυβικών.

 

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

 

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Στη γιορτή της Δημοκρατίας ο Γ. Χατζηθεοδοσίου

 
Στην εκδήλωση που έγινε για την 43η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο στις 24 Ιουλίου παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, πρόεδρος του ΕΕΑ, εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες και τους ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς.

1

Στο μήνυμά του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, τόνισε ότι ««Η εφετεινή επέτειος Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, την 24η Ιουλίου 1974, την οποία τιμούμε με όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας ενωμένες, συμπίπτει με την συμπλήρωση 50 χρόνων από το ολέθριο, εθνικώς και πολιτειακώς, πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Όσοι ζήσαμε το πραξικόπημα και τις ολέθριες επιπτώσεις του έχουμε ιερό χρέος να μην υποκύψουμε, κατ΄ ουδένα τρόπο, στο βάρος της λήθης.

3

Έχουμε όμως εξίσου ιερό χρέος να κληροδοτήσουμε αυτή τη μνήμη στις επερχόμενες γενιές, για να μην ζήσει, ποτέ στο μέλλον, ο λαός μας και το εθνος μας ανάλογη τραγωδία».

 

3

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Η MEGA BROKERS στηρίζει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΡ. ΑΠΟΦ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 1658/2005 ΑΚΤΗ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 38, Πειραιάς, ΤΗΛ.:210 41 01 676,
Α.Φ.Μ.:997379620, Δ.Ο.Υ.: Α’ ΑΘΗΝΩΝ
website:www.troxaia-atiximata.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς:
Ασφαλιστική Εταιρεία Mega Brokers
Ίδρυμα ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣΗ
Ημερομηνία: 24/07/17

 

Ο Αγάπη για Ζωή χάρισε στο μικρό Κωνσταντίνο «αγάπη»…. το νέο ειδικό καρεκλάκι του Κωνσταντίνου θα βοηθήσει την καθημερινότητά του, καθώς και την καθημερινότητα της οικογένειάς του. Την Παρασκευή 21.7.2017 όπου έγινε η παράδοση του ειδικού καθίσματος, στα γραφεία του Συλλόγου. Ευχαριστούμε θερμά για μια ακόμα φορά, για τη στήριξη και την αμέριστη βοήθεια το Ίδρυμα Αγγελικούσης Αντώνιος & Ιωάννης καθώς επίσης και την Ασφαλιστική Εταιρεία Mega Brokers, όπου χωρίς τη βοήθειά τους το έργο αυτό θα ήταν αδύνατο… Το ίδρυμα Αγγελικούση εκπροσώπησε η κυρία Γιαννοπούλου, και τη Mega Brokers εκπροσώπησε η κυρία Καρβούνη. Με την παρουσία της μας τίμησε η κυρία Γκρίζη Μαρία, και η κυρία Κλειώ Ζώγα (εκπροσωπώντας την εταιρεία KlioMed). Πάντα παρούσες στις επάλξεις η πρόεδρος Παρασκευή Βάγγαλη και η ταμίας Αθανασοπούλου Ουρανία. Η Αγάπη δίνεται απλόχερα, η αγάπη δεν ζητά ανταλλάγματα, η αγάπη δίνει χαρά… η αγάπη είναι αυτοσκοπός, η αγάπη γεμίζει τις ψυχές μας με δύναμη για το αύριο….
Η στήριξή σας είναι πολύτιμη, είναι οδηγός για τα επόμενα βήματά μας. Σας ευχαριστούμε όλους θερμά!
Με τα τιμής το ΔΣ

 

Η Πρόεδρος
Παρασκευή Βάγγαλη Κατερίνα Μπαλαγούρα

 

Η Γενική Γραμματέας

Κατερίνα Μπαλαγούρα

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

ΤΑΞΙΔΙ MEGA BROKERS SA – EUROLIFE ERB ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 2017

Ένα ταξίδι με προορισμό την πόλη με την υψηλή αισθητική, φημισμένη σε όλο τον κόσμο για την πολιτιστική της κληρονομιά πραγματοποίησαν οι κορυφαίοι συνεργάτες που έλαβαν μέρος στην ομάδα Eurolife- life working group της MEGA BROKERS.

 

Η Βαρκελώνη παρουσιάζει μεγάλο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, με αξιοθέατα που ξεκινούν από τα Ρωμαϊκά χρόνια με εκθέσεις αξιόλογων καλλιτεχνών, πολυάριθμες γκαλερί, καθώς και παραλίες με μήκος άνω των 4 χιλιομέτρων στις ακτές της Μεσογείου.

IMG_1128

Η πρώτη ημέρα ξεκίνησε με κατατοπιστική ξενάγηση – περιήγηση στη πόλη που κάλυπτε όλο το ιστορικό κέντρο, όπου βρίσκονται τα σημαντικότερα κτίρια, μνημεία και αξιοθέατά της.
Οι συνεργάτες απόλαυσαν την βόλτα τους στη διάσημη Las Ramblas όπου και περιηγήθηκαν στα στενά της Γοτθικής Συνοικίας, που φημίζεται για τα ιστορικά μνημεία της, τις στενές οδούς και την μποέμ ατμόσφαιρά της, και αποτελεί το ιδανικό μέρος για περίπατο, υπό τους ήχους των πλανόδιων μουσικών μέσα στις μεσαιωνικές οδούς.

IMG_1126
Η βράδια έκλεισε με δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο El Cangrejo Loco, που έχει φιλοξενήσει πολλές φορές τη Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας όπου και είχαν την ευκαιρία να γευθούνε τη γνωστή paella με θαλασσινά.
Ξεχωριστές στιγμές της επόμενης ημέρας ήταν η εκδρομή στη περιοχή Penedes και η ιδιωτική ξενάγηση σε ένα από τα πιο γνωστά κελάρια κρασιού, το Miguel Torres
Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν με εκδρομή σε όμορφα μικρά χωριά καθοδόν για το όρος Monserrat, που βρίσκεται περίπου 60 χλμ. από τη Βαρκελώνη, και με ξενάγηση στο βασιλικό καθεδρικό ναό που βρίσκεται και η περίφημη Μαύρη Παναγία.
Το τελευταίο βράδυ όλοι οι συνεργάτες παραβρέθηκαν στο καθιερωμένο, επίσημο δείπνο στο εστιατόριο Windsor, όπου ο Εμπορικός Διευθυντής κύριος Αναστάσιος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε πως η εταιρεία θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους συνεργάτες που επιτυγχάνουν ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους με ταξίδια επιβράβευσης, ενώ ο Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων της Eurolife ERB ασφαλιστικής κύριος Νίκος Χουλιάρας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Ιωάννης Παππάς δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ανακοινώσει το Νέο Διαγωνισμό του Κλάδου Ζωής για το 2018.

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Οι Συνεργάτες της MEGA BROKERS SA στο Όσλο!

14

Στην πρωτεύουσα και πολυπληθέστερη πόλη της Νορβηγίας στο Όσλο, ταξίδεψαν φέτος οι επίλεκτοι συνεργάτες της MEGA BROKERS SA.
Περισσότεροι από είκοσι πέντε συνεργάτες, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, σε ένα 4ημερο ταξίδι, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σκανδιναβικές πόλεις που καταλαμβάνει σταθερά τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ακριβότερες πόλεις του κόσμου και είναι γεμάτη από μουσεία και κορυφαίες γκαλερί τέχνης.

Η πρώτη ημέρα περιήγησης ξεκίνησε με τη γνωριμία στην πρωτεύουσα, που διατηρεί ένα ιδιαίτερο ρουστίκ χαρακτήρα. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Εθνική Πινακοθήκη και το πάρκο Φρόγκνερ με τα μνημειώδη γλυπτά του Βίγκελαντ.

4561 (2)
Η βραδιά έκλεισε με δείπνο στο φημισμένο εστιατόριο Argent που βρίσκεται μέσα στο νέο εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας του Όσλο.

opera789

Οι εμπειρίες συνεχίστηκαν και τις επόμενες ημέρες με εκδρομή στο Drobak στην ανατολική πλευρά του φιόρδ. Τα στενά 18ου και 19ου αιώνα που ευθυγραμμίζονται με τα μικρά ξύλινα σπίτια δίνουν στην πόλη μια ειδυλλιακή αίσθηση. Οι συνεργάτες επισκέφτηκαν τη πλατεία Torget όπου βρίσκεται το δημοφιλές Χριστουγεννιάτικο Tregaarden και το ταχυδρομείο του Αγ.Βασίλη, ενώ η ημέρα έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο Louise.

1123

Ξεχωριστή στιγμή του ταξιδιού υπήρξε η 3ωρη κρουαζιέρα στο Oslofjord απολαμβάνοντας ζωντανή μουσική και έναν παραδοσιακό Νορβηγικό μπουφέ ενώ την επόμενη ημέρα οι συνεργάτες επισκέφτηκαν το νησάκι Bygdoy, το μουσείο των Vikings και το μουσείο Kon Tiki.
Το αξέχαστο ταξίδι ικανοποίησε όλους τους συνεργάτες της MEGA BROKERS και έκλεισε με τις ευχαριστίες του Προέδρου και Διευθύνοντα Σύμβουλου κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου προς τους συμμετέχοντες, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και στον επόμενο Νέο Διαγωνισμό Πωλήσεων 2017-2018 της MEGA BROKERS SA με προορισμό το μαγευτικό Εδιμβούργο!

Δείτε το φωτογραφικό υλικό εδώ

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Γ. Χατζηθεοδοσίου για ανασφάλιστα: Η Πολιτεία να επιδείξει συνέπεια

«Η προσπάθεια ουσιαστικής αντιμετώπισης του προβλήματος των ανασφάλιστων οχημάτων μπορεί να ωφελήσει το σύνολο της κοινωνίας, αρκεί η Πολιτεία αυτή τη φορά να επιδείξει την απαιτούμενη συνέπεια. Οι διασταυρώσεις θα πρέπει να γίνονται με αποτελεσματικό τρόπο και κατά τακτά χρονικά διαστήματα. Διαφορετικά θα μιλάμε για μια… τρύπα στο νερό».

Αυτό δήλωσε στο Euro2day.gr ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, συμπληρώνοντας:

1

«Δεν επιτρέπεται στη χώρα να κυκλοφορούν αυτοκίνητα-βόμβες, ούτε τα ασφάλιστρα των ασυνεπών να τα πληρώνουν οι υπόλοιποι. Η κίνηση των διασταυρώσεων από την ΑΑΔΕ αποτελεί αναμφίβολα θετικό γεγονός, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα θα υπάρξει μόνο αν οι σχετικές διασταυρώσεις γίνονται συστηματικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η Πολιτεία που από το 2013 δεν έχει εφαρμόσει τον νόμο, στο μέλλον θα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Πάντως, όπως αναφέρει το Euro2day.gr, το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται κινητικότητα στην αγορά του κλάδου αυτοκινήτων καθώς αρκετοί οδηγοί σπεύδουν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους προκειμένου να αποφύγουν το πρόστιμο των 250 ευρώ που ετοιμάζεται να τους επιβάλλει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι απόψεις των παραγόντων της ασφαλιστικής αγοράς δεν είναι ταυτόσημες για το μέγεθος των ωφελειών που θα προκύψουν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων σήμερα πρέπει να προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο (μικρότερος από αυτόν του 2013) και να αφορά κατά 50% αυτοκίνητα και κατά το υπόλοιπο, δίκυκλα. Εκτιμάται επίσης, ότι περισσότερα από τα μισά ανασφάλιστα οχήματα βρίσκονται στην επαρχία.

«Αλήθεια είναι ότι κατά τις τελευταίες μέρες βλέπουμε να παρατηρείται μια κινητικότητα, με αρκετούς οδηγούς να σπεύδουν να καλυφθούν ασφαλιστικά, έστω και την τελευταία στιγμή, προκειμένου να αποφύγουν το σχετικό πρόστιμο.

Οι περισσότεροι από αυτούς εστιάζονται σε συμβόλαια χαμηλών τιμημάτων και περιορισμένης διάρκειας, δείχνοντας ότι υπάρχει κάποια συσχέτιση μεταξύ ανασφάλιστων οχημάτων και χαμηλών εισοδημάτων. Η κινητικότητα αυτή παρατηρείται σε μεγαλύτερο βαθμό στην επαρχία και κυρίως εκδηλώνεται σε συμβόλαια διάρκειας ενός ή τριών μηνών. Άλλοι προχωρούν σε βραχύβια συμβόλαια επειδή δεν έχουν περισσότερα χρήματα και άλλοι προκειμένου να δουν τις πραγματικές διαθέσεις της ΑΑΔΕ σε βάθος χρόνου και να συμπεριφερθούν αναλόγως», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, άλλο στέλεχος της αγοράς περιγράφει με περισσότερο «συγκρατημένο» τρόπο την διαμορφούμενη κατάσταση: «Βλέπουμε πράγματι μια κινητικότητα, την οποία όμως δεν την αξιολογούμε ως ιδιαίτερα σημαντική. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι καινούριοι ασφαλισμένοι, αλλά κυρίως μιλάμε για πελάτες που ανανέωναν με κάποια καθυστέρηση τα συμβόλαιά τους και τώρα έσπευσαν να ανταποκριθούν έγκαιρα στις υποχρεώσεις τους, προκειμένου να μην υποχρεωθούν στην καταβολή προστίμου».

Και συνεχίζοντας το ίδιο στέλεχος, επισημαίνει: «Όσο για τους νέους πελάτες, αμφιβάλλω για το πόσο συνειδητοποιημένοι είναι πολλοί από αυτούς και για το κατά πόσο σε κάποιους μήνες από σήμερα θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Αφήστε που οι εταιρείες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές προκειμένου να μην φορτωθούν ζημιές που είχαν προκληθεί πριν την έναρξη του ασφαλιστηρίου συμβολαίου».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του Euro2day.gr, η κίνηση αυτή της ΑΑΔΕ (εφ’ όσον αποδειχτεί πως θα συνεχιστεί με συνέπεια στο μέλλον) θα ωφελήσει την ασφαλιστική αγορά, όχι μόνο εξ’ αιτίας της όποιας πρόσθετης παραγωγής, αλλά και επειδή θα νοικοκυρευτεί μια μπλεγμένη τρέχουσα κατάσταση που προκαλεί προβλήματα σε συνεπείς ασφαλισμένους, αλλά και στο Επικουρικό Κεφάλαιο.

Σταθεροποίηση τιμών με… αυξητικές τάσεις

Μέσα σ’ αυτό το κλίμα, εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες έχει σταματήσει η μείωση των τιμολογίων στον κλάδο οχημάτων (κυμάνθηκε γύρω στο 40%-50 κατά τα τελευταία χρόνια) και σχεδόν όλοι οι παράγοντες της αγοράς προβλέπουν μια συγκρατημένη αύξησή τους στο απώτερο μέλλον.

«Από την έναρξη της κρίσης τα τιμολόγια του κλάδου αυτοκινήτου έχουν υποχωρήσει κατά 50% και η Ελλάδα διαθέτει σήμερα τα φτηνότερα ασφάλιστρα στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσαν τα τιμολόγια να αποκλιμακωθούν περαιτέρω, ιδίως όταν η κυκλοφοριακή κίνηση παρουσιάζει τάσεις ανάκαμψης» σημειώνει ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Σύμφωνα με άλλον παράγοντα της αγοράς, «οι περισσότερες εταιρείες δεν ακολουθούν ενιαία πολιτική τιμολογίων, καθώς από τη μια πλευρά επιβαρύνουν κάποια τιμολόγια και από την άλλη προχωρούν σε νέες μειώσεις σε πελατολόγια που θεωρούν κομβικά γι αυτές. Παρατηρείται σταθεροποιητική τάση κατά το τελευταίο εξάμηνο και αν κάποιος με καλούσε να προβλέψω μεσοπρόθεσμα, θα έλεγα πως η πορεία θα είναι αναμφίβολα ανοδική, ιδίως αν συσχετισθεί το ισοζύγιο τιμολογίων και καλύψεων.

Γενικότερα, παρά την μεγάλη υποχώρηση των τιμολογίων, όσες ασφαλιστικές εταιρείες δεν προχώρησαν σε παραλογισμούς κατάφεραν και το 2016 να πετύχουν έναν σαφώς ικανοποιητικό συντελεστή ζημιών (loss ratio) στον κλάδο οχημάτων, σημειώνοντας κερδοφόρο αποτέλεσμα.

Ωστόσο, όλοι φοβούνται πως τυχόν ανάκαμψη της οικονομίας θα αυξήσει κατά πολύ την κυκλοφοριακή κίνηση και συνεπακόλουθα τον αριθμό των ατυχημάτων και των ασφαλιστικών ζημιών.

«Είναι πολύ εύκολο να μειώνεις τις τιμές στα ασφαλιστήρια συμβόλαια, αλλά πολύ δύσκολο να τις αυξάνεις», δηλώνει στο Euro2day.gr γνωστός παράγοντας της αγοράς, επισημαίνοντας πως οι εταιρείες θα πρέπει να επιδείξουν στάση ευθύνης, ιδίως σε θεσμικό περιβάλλον Solvency II.

Πηγή: Euro2day.gr

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ MEGA BROKERS ΑΤΤΙΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ_31.05.2017

Ένα ακόμα δυναμικό παρόν έδωσε το Δίκτυο Πωλήσεων της MEGA BROKERS, την Τετάρτη 31/05/2017 στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από την εταιρία σε συνεργασία με την Εθνική ασφαλιστική στο συνεδριακό της κέντρο.

Την εκκίνηση στρατηγικής συνεργασίας της MEGA BROKERS με την ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική, εγκαινίασαν χθες οι διοικήσεις και των δύο εταιριών, σε μια κατάμεστη αίθουσα με περισσότερους από 200 συνεργάτες, όπου ο πρόεδρος της ΕΘΝΙΚΗΣ κ. Χριστόφορος Σαρδελής χαιρέτισε και τον σκοπό της συνάντησης. Αναγνώρισε την οργάνωση και το μέγεθος της MEGA BROKERS και προσδιόρισε τον σκοπό της εκδήλωσης λέγοντας ότι “είστε μεγάλοι και παραγωγικοί και δίνουμε την ευκαιρία να συσφίξουμε τις σχέσεις της ΕΘΝΙΚΗΣ με τη MEGA BROKERS”. Απευθυνόμενος στο δίκτυο Δίκτυο Πωλήσεων είπε: «με εσάς έχουμε ένα «Brand Name για συνεργάτη ενώ και εσείς με το κύρος της ΕΘΝΙΚΗΣ θα διευκολύνετε την εργασία σας στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων».

ΣΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ
Τη θετική αποδοχή της συνεργασίας από την ΕΘΝΙΚΗ ανέδειξε και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς όπου καλωσόρισε τη νέα σχέση ΕΘΝΙΚΗΣ- MEGA BROKERS τονίζοντας ότι «σας υποδεχόμαστε και πιστεύουμε ότι θα συνδράμετε στην ενίσχυση της Εθνικής η οποία επιδιώκει να συνεργάζεται με υγιή δίκτυα, της σημασίας των οποίων έχουνε προβάλει και στους υποψήφιους επενδυτές».

Γ. ΖΑΦΕΙΡΗΣ
«Είναι η πρώτη και μεγάλη συνεργασία που συνάπτουμε με το κανάλι μεσιτών και πρακτόρων και θα είναι πολύ επιτυχημένη» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Εθνικής κ. Γιώργος Ζαφείρης. Τόνισε μάλιστα, στους συνεργάτες της MEGA BROKERS ότι : «είμαστε έτοιμοι να σας υποστηρίξουμε στο έργο σας, και μέσω της αναβάθμισης των μηχανογραφικών υπηρεσιών, και μέσω νέων προϊόντων που δημιουργούμε». Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «θα είμαστε ως Εθνική δίπλα σας. Θα στηρίξουμε την στρατηγική συνεργασία που ξεκινά και θα πετύχει έχοντας από εμάς πολύπλευρη υποστήριξη».
Ι. ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ
Παρακινητικός προς τους συνεργάτες ήταν και ο πρόεδρος της MEGA BROKERS κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου ο οποίος επιβεβαίωσε την ισχυρή σχέση που ήδη υπάρχει με την ΕΘΝΙΚΗ. Προέβλεψε ότι οι εξελίξεις με την πώληση θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της μεγάλης και ιστορικής ασφαλιστικής, και κάλεσε τους παριστάμενους να δουν με προσοχή τα προϊόντα της εταιρείας και να επανεξετάσουν όλες τις παροχές που υπάρχουν τόσο για τους καταναλωτές όσο και τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους.
Επιπρόσθετα ο κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στις ουσιαστικές σχέσεις συνεργασίας που η MEGA BROKERS δομεί με εταιρείες όπως η ΕΘΝΙΚΗ που η παράδοσή τους στην αγορά, η σύγχρονη παρουσία τους και οι προοπτικές τους αποδίδουν αξία στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο κ. Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής ασφαλιστικής. Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της συνάντησης, τα Διευθυντικά Στελέχη της MEGA BROKERS απηύθυναν χαιρετισμό ενώ οι αρμόδιοι Διευθυντές της ασφαλιστικής εταιρίας αναφέρθηκαν σε τεχνικά θέματα επί των ασφαλιστικών προγραμμάτων όλων των κλάδων, ενημερώνοντας συνοπτικά τους συνεργάτες της MEGA BROKERS.

IMG_0161 IMG_0164  DSC02832 DSC02837 DSC02843 DSC02847 DSC02850 DSC02855 DSC02864 DSC02869 IMG_0144 IMG_0149 IMG_0154

Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΩ HERMES

Αγαπητοί συνεργάτες,

Για άλλη μία φορά η MEGA BROKERS ακολουθώντας πιστά την υπόσχεση της για την εξέλιξη και την ανάπτυξη των εργασιών σας μέσω της τεχνολογίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να σας ανακοινώσει ότι από την Τρίτη 23/05/2017, θα έχετε τη δυνατότητα τιμολόγησης και έκδοσης συμβολαίου Κλάδου Πυρός για τη GROUPAMA ασφαλιστική μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του HERMES.

Μία ακόμη καινοτομία, η οποία είμαστε σίγουροι ότι θα επιφέρει την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας, την επιτυχία δημιουργίας μεγαλύτερου πελατολογίου και την αύξηση της παραγωγή σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία τιμολόγησης και έκδοσης του συμβολαίου θα ακολουθήσει αντίστοιχα βήματα όπως στον Κλάδο αυτοκινήτων, με μόνο συνοδευτικό έγγραφο την αίτηση ασφάλισης, η οποία είναι υποχρεωτική και θα πρέπει να φέρει την υπογραφή του πελάτη. Ο χρόνος παραμονής του συμβολαίου θα είναι βάσει των προδιαγραφών της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του HERMES.

Συνημμένα, σας αποστέλλεται εγχειρίδιο με τις οδηγίες τιμολόγησης και έκδοσης συμβολαίου.

Οι ευκαιρίες είναι πολλές και είναι εδώ για όλους!

Σας ευχόμαστε Καλές Πωλήσεις!

Για να δείτε το Εγχειρίδιο Τιμολόγησης Αιτησης Εκδοσης Πυρός πατήστε εδώ.