Ό,τι και να συμβεί, η Mega Brokers θα είναι δίπλα σας!

Η κατοικία μας αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση σε χρήμα, χρόνο και εργασία και συγχρόνως ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μας. Για αυτό και θα πρέπει να προβλέπουμε μακροπρόθεσμα  και να σχεδιάζουμε μελλοντικά για την αντιμετώπιση κάθε πιθανού κινδύνου ή απροσδόκητης ζημίας.

Asfaleia katoikias

Η ασφάλιση της κατοικίας μας αφορά τις επισκευές της, το κόστος αντικατάστασης των ζημιών και τα επιπλέον έξοδα διαβίωσης που θα μπορούσαν να προκύψουν εάν συνέβαινε κάποια καταστροφή από φυσικό αίτιο όπως για παράδειγμα ζημιές από φωτιά, χαλάζι, κεραυνούς κ.ά.  Η κλοπή περιεχομένου είναι επίσης μια σημαντική κάλυψη ασφάλισης κατοικίας. Με την ασφάλεια κλοπής ασφαλίζετε το περιεχόμενο του σπιτιού σας από πιθανούς κινδύνους με χρήσιμες παροχές ασφάλισης.

Στη Mega Brokers αναγνωρίζουμε τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας και ασφάλειας του σπιτιού σας, είτε είστε ιδιοκτήτης είτε είστε ενοικιαστής.  Για το λόγο αυτό σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες επιλέγουμε για εσάς ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, που κάνουν την ασφάλιση της κατοικίας προσιτή για όλους.

Αρμόδια στελέχη

Πάρης Καβαρνός

Πάρης Καβαρνός
Διευθυντής Γενικών Κλάδων
pkavarnos@megabroker.gr

25_FOTEINH KYRIAKOPOULOU-genikoi

Φωτεινή Κυριακοπούλου
Υποστήριξη Γενικών Κλάδων
fkiriakopoulou@megabroker.gr

Αριστοτέλης Τζιμούρτος

Αριστοτέλης Τζιμούρτος
Υποστήριξη Γενικών Κλάδων
atzimourtos@megabroker.gr

26_SOFIA KOLLIA-genikoi

Σοφία Κόλλια
Υποστήριξη Γενικών Κλάδων
skollia@megabroker.gr