6
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Αναλογιζόμενοι την εξάπλωση του Covid-19 αλλά και τον χαρακτηρισμό του ως Πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σας καλούμε να ενημερωθείτε σχετικά με τα συμβόλαια των Ασφαλιστικών Εταιρειών τα οποία καλύπτουν περιπτώσεις σαν και αυτές που βιώνουμε.

Λειτουργώντας ως συμπληρωματική κάλυψη στο υπάρχον κοινωνικό σύστημα ασφάλισης ένα συμβόλαιο υγείας μπορεί να πολλαπλασιάσει την πρόσβασή σας σε δομές υγείας. Να συνδυάσει το στιβαρό και έμπειρο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τα ευέλικτα και ποιοτικά ιδιωτικά νοσηλευτήρια και διαγνωστικά κέντρα. Να σας δώσει την ικανότητα να μπορείτε εσείς να επιλέξετε το πού και πότε θα νοσηλευτείτε με αξιοπρέπεια και χωρίς καθυστερήσεις και διλήμματα για κάθε πρόβλημα υγείας που μπορεί να προκύψει μικρότερης  ή μεγαλύτερης βαρύτητας.

Ο δικός μας ρόλος είναι να εντοπίσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες. Να υπολογίζουμε τα κεφάλαια κάλυψης των κινδύνων που ενδέχεται να χρειαστείτε σε περίπτωση νοσηλείας, διαγνωστικών εξετάσεων ή ανικανότητας να εργαστείτε και εν συνεχεία να σας προτείνουμε καλύψεις και παροχές από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες Ασφαλιστικές Εταιρείες του Κλάδου.

Λειτουργώντας ως ο προσωπικός σας Σύμβουλος μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες και διαφορές του κάθε συμβολαίου. Να σας εξηγήσουμε τους γενικούς και ειδικούς όρους των προγραμμάτων που σας ενδιαφέρουν – όπως επίσης και τις διαδικασίες της κάθε ασφαλιστικής για την ορθή χρήση ενός προγράμματος υγείας.

Σας καλούμε να μας εμπιστευτείτε και να εξετάσετε μαζί μας την περίπτωση εξασφάλισης της προσωπικής σας υγείας αλλά και των οικείων σας μέσα από ένα Ασφαλιστήριο Υγείας το οποίο εμείς θα φροντίσουμε να είναι στα μέτρα σας καλύπτοντας τις περισσότερες ανάγκες σας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να απευθυνθείτε σε έναν συνεργάτη από το πανελλαδικό μας δίκτυο ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο προκειμένου να σας κατευθύνουμε εμείς.