1
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Μια ακόμη τιμητική αναγνώριση στη MEGA και τους συνεργάτες της, αποδόθηκε από την EUROLIFE ERB, αναδεικνύοντας την μεγάλη και διακριτή δυναμική της εταιρείας.

Η MEGA έλαβε 3 βραβεία στην εκδήλωση απονομής διακρίσεων στους συνεργάτες ασφαλιστικής εταιρείας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.

Η ομάδα πωλήσεων της MEGA παρέλαβε τα βραβεία για τις κατηγορίες:

«Νέα Παραγωγή Ζωής 2018», «Συνολικό Χαρτοφυλάκιο όλων των Κλάδων 2018», «Ποιότητα Χαρτοφυλακίου Κλάδου Αυτοκινήτου 2018».

Η πολλαπλή αυτή αναγνώριση αποτελεί τιμή για την MEGA και επιβεβαιώνει τη σταθερή της πορεία και τη συνέπειά της στην αγορά ιδιωτικής ασφάλισης.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου τονίζει ότι η  MEGA θα συνεχίσει  να βελτιώνεται, να επιδιώκει την αναβάθμιση, να διεκδικεί την πρωτιά και να διατηρεί με ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια την υψηλότερη  θέση στην αγορά.

Οι διακρίσεις αυτές είναι μια ακόμη αναγνώριση των εξαιρετικών υπηρεσιών που η εταιρεία προσφέρει και επιβεβαιώνουν, την  συνεχή προσπάθεια και την προσήλωση των συνεργατών της εταιρείας στους οποίους και ανήκουν αυτά τα βραβεία.