δηλωση
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Αγαπητοί συνεργάτες,
Καθώς η χώρα έχει εισέλθει σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή αναφορικά με τη διαχείριση του Covid-19, προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες προς εσάς και κατ΄επέκταση στους πελάτες σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία των εργασιών σας.
Οι νέες, πρωτόγνωρες εξελίξεις που όλοι μας αναμφίβολα βιώνουμε λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, επιβάλλουν την αλλαγή και προσαρμογή των μοντέλων εργασίας και επικοινωνίας που μέχρι σήμερα εφαρμόζαμε.
Σε κάθε περίπτωση έχουμε μπροστά μας νέες, σημαντικές προκλήσεις αλλά και εξαιρετικές ευκαιρίες, σε ότι αφορά τις σχέσεις μας τόσο με τους υποψήφιους όσο και με τους υφιστάμενους πελάτες μας.
Στα πλαίσια των ενεργειών μας αυτών, σας επισυνάπτουμε οδηγίες και tips , ώστε κατά την διαδικασία τιμολόγησης/καταχώρησης αίτησης και έκδοσης συμβολαίου κατοικίας μέσω της μηχανογραφικής εφαρμογής HERMES να μην συναντάτε προβλήματα.
Παίρνοντας όπως πάντα σοβαρά τον ρόλο μας και σε αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές, θα συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

#Μένουμε Σπίτι-Δουλεύουμε από το Σπίτι

Manual

Με εκτίμηση,

Πάρις Καβαρνός
Διευθυντής Γενικών Κλάδων
MEGA BROKERS S.A.