Καταγραφή
Μαρία Φουσκαρίνη Χωρίς σχόλια

Η Mega Brokers σταθερά δίπλα στους συνεργάτες της με αίσθημα ευθύνης, ακόμα και τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, πρωτοπορεί και διατηρεί την επικοινωνία με το Δίκτυο Συνεργατών της διαδικτυακά υπενθυμίζοντας τους, πως το γεγονός ότι παραμένουν στο σπίτι αποτελεί μια πρόκληση που έχει τις δυσκολίες της, αλλά αποτελεί και μια ευκαιρία να για  νέους τρόπους εργασίας χρησιμοποιώντας τη τεχνολογία.

Στο πλαίσιο αυτό ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακή διαδικτυακή συμμετοχή των συνεργατών το σεμινάριο, σε συνεργασία με IFAAcademy και εισηγητές τον κύριο Τάσο Χατζηθεοδοσίου και κύριο Παναγιώτη Λελεδάκη αναφορικά με τους τρόπους που μπορούν να παραμείνουν παραγωγικοί και στο σπίτι.

Σημαντικό σημείο είναι αυτό της άμεσης επικοινωνίας με τους συνεργάτες της καθώς όλοι έχουν τη  δυνατότητα μέσω Chat να επικοινωνούν  για οτιδήποτε τους απασχολεί διαδικτυακά.

Η εταιρεία δεσμεύετε πως οι συνεργάτες της Mega Brokers, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πλάνο, θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται  για το αύριο της ασφαλιστικής αγοράς δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας με δράσεις που διασφαλίζουν τα εισοδήματα τους.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το σεμινάριο.